turnpakjes te koop

Op zoek naar turnpakjes te koop?

Turnkleding.
De turnkleding van NILO is uniek, wordt speciaal voor ons gemaakt en is daardoor niet zomaar te koop in een sportwinkel. Hieronder leest u hoe de NILO turnkleding is aan te schaffen. De NILO-gympakjes zijn verkrijgbaar in 2 soorten.: Voor de recreatiegroepen. Voor Jong Talent. De selectiepakjes zijn niet te bestellen via de site. Neemt u daarvoor contact op met Linda. Voor de selectiegroep is dit een glimmend rood, wit en blauw pakje met korte mouwen. Bij officiƫle wedstrijden wordt dit pakje gedragen door alle NILO turnsters. Van de vereniging worden dan de trainingspakken beschikbaar gesteld om op die dag te gebruiken. De pakjes voor Jong Talent. Deze pakjes zijn te bestellen bij leverancier Tema Turn BV. U komt daar door op de betreffende foto te klikken of op de omschrijving onder de foto. Turnpakje Hotpants Turnbroekje. De pakjes voor de Recreanten. Deze pakjes zijn te bestellen bij leverancier Tema Turn BV.
Te koop/ gevraagde gymkleding.
Beschrijving van de lessen. Te koop/ gevraagde gymkleding. Informatie nieuwe selectieleden. Turnkleding te koop aangeboden/te koop gevraagd. Te koop 2 trainingspakken van LH maat 140 en 152. Tegen redelijk bedrag. Twee RECREATIE turnpakjes., kindermaat L, gekocht bij" Sport en Vrije Tijd.,
Hosema Turnpakjes.
Vivienne heeft alle nieuwe turnpakjes thuis op voorraad, daar kunt u passen en het pakje meteen kopen. Een pakje met lange mouwen kost 39 maat S/M 4050, een mouwloos pakje kost 39 S/M 4050. Een broekje kost 20 maat 176/S/M 2150. U kunt het pakje contant gepast betalen of een machtigingsformulier invullen voor eenmalige incasso door de penningmeester. Turnpakje te koop? Verhandel deze mondeling tijdens de les of je kunt deze op de site aanbieden.: Stuur een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met daarin vermeld het type lange mouwen / korte mouwen en de maat. Je mag extra informatie geven zoals richtprijs, contactmethode anders als email-adres en naam aanbieder. Na ontvangst mail wordt jouw pakje zo spoedig mogelijk op de site gezet. Over de prijs onderhandel je zelf met de koper. Als je het pakje verkocht hebt, stuur dan een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. zodat het pakje van de site kan worden gehaald. Turnbroekje zgan maat 140. Created: 01 July 2018. Te koop: turnbroekje maat 140, zo goed als nieuw, vraagprijs 10 euro.
Gymnastiekvereniging Lelystad.
Natuurlijk kunnen turnpakjes hier ook te koop worden aangeboden. Wanneer u iets op deze pagina geplaatst wilt zien, stuur dan een mailtje naar website@gvlelystad.nl. van den Hazel. Turnpakje te koop omdat mijn dochter gestopt is met turnen. In zeer goede staat. Inclusief het er origineel bijbehorende haarelastiek van hetzelfde materiaal, nauwelijks gedragen. De maat weet ik niet, maar vanaf schouder tot aan kruis is het 55 cm. Ongeveer voor de leeftijd 6 7 8 jaar. Het turnpakje is voor 14/15 jarige ik weet niet precies weke maat maar ik denk rond de 38. Graag bied ik het turnpakje broekje van mijn dochter te koop aan.
Turnkleding.
Voor de basis en de selectiegroepen hebben wij Sportief turnpakjes. Wij vinden het meer dan wenselijk dat onze leden dit turnpak dragen tijdens de wekelijkse trainingen. Deze turnpakken zijn ook verplicht bij wedstrijden. Het is ook mogelijk om een bijpassend turnbroekje te kopen. Turnschoentjes zijn ook verkrijgbaar bij Sportief. Het is ook mogelijk om het Sportief trainingspak te kopen. En het geheel kan compleet gemaakt worden met de Sportief sporttas. Het turnpak voor de basisgroepen is door ons samengesteld, dus alleen leden van de vereniging dragen dit turnpak. Turnkleding is verkrijgbaar bij Josina van der Loop. Via het prikbord wordt ook gebruikte turnkleding aangeboden. S M L. Bij ons kun je ook turnschoentjes kopen. Turnschoentjes zijn verkrijgbaar bij Josina van der Loop. Het turnpak van de selectiegroepen kan besteld worden via Charlotte van de Ven. Het is ook mogelijk om een bijpassend turnbroekje te bestellen. Trainingspak en sporttas. Het trainingspak en shirt van Sportief is te koop bij de Bento in Schaijk.
Turnpakjes te koop Kracht en Vlugheid Pijnacker.
Turnpakjes te koop. Op onze pagina Vraag/Aanbod te vinden onder tabblad Overige informatie staan weer diverse turnpakjes te koop. Voormalige selectiepakjes nog helemaal nieuw en tweedehands kweekvijverpakjes. Neem eens een kijkje! Reageren is niet langer mogelijk. start verkoop loten van de Grote Clubactie.
sportemotion.com Turnen.
Vul het formulier in en registeer je. Velden met zijn verplicht! Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden. Log hier in op je account. Nog geen account? Onthoud mij Wachtwoord vergeten? Voer hier uw emailadres in om uw wachtwoord opnieuw te ontvangen.
Vraag en aanbod DOS Vianen.
Merk: Gymnastics van TemaTurn. Zo goed als nieuw. Contact gegevens: 06 15105360 of janneke.katoen@hotmail.com. Recreatie wedstrijdpakje maat 128. Merk: Gymnastics van TemaTurn. Gebruikt, maar ziet er netjes uit. Contactadres: 06-46053789 of carolienkalverboer@outlook.com. Maten: INT kleinste maat 116/122 en AXS 152/164.
Marktplaats CSC Joure CSC Joure.
Foto ter illustratie. Prijs: 10 euro. Foto ter illustratie. Turnpakje broekje heren selectie. Prijs: 25 euro. Turnpakje: 176 maat 0. Broekje: 176 maat 0. Foto ter illustratie. Oranje flankbroek wedstrijd/selectie. Prijs: 25 euro. Foto ter illustratie. Oranje flankbroek wedstrijd/selectie. Met klein gaatje, dat al gemaakt is. Prijs: in overleg. Maat: T2 of T3. Foto ter illustratie. Turnpakje 2x broekje heren selectie. Prijs: 25 euro. Maat turnpakje: 14A. Broekje 2x, maat: 0 en 1. Foto ter illustratie. Turnpakje broekje heren selectie. Prijs: in overleg. Broekje maat: 3. Turnpakje maat: 3. Turnpakje broekje heren selectie. Leeftijd 10/12 jaar. 2x Kort zwart broekje selectie. Te koop aangeboden overige pakjes.: Turnpakje bijpassend broekje. Maat: zie afmetingen foto. Prijs: 5000, incl. Turnpakje bijpassend broekje. Maat: zie afmetingen foto. Prijs: 5000, incl. Turnpakje bijpassend broekje. Maat: zie afmetingen foto. Prijs: 5000, incl. 3x oud CSC. Pakjes: 2x maat 14. en 1x maat 12. 14, 12 en 8. Prijs: 1000, per setje. It noard 6, Broek. Maat pakje: 152. Maat broekje: 140.

Contacteer ons