wol

Meer resultaten voor wol

wol.
Wol bestaat uit zachte, dunne haren van vacht van sommige dieren. Wol is een goede warmte-isolator en voelt warm aan. Wol van schapen is het meest gekend, maar ook de haren van kamelen, konijnen en hazen, geiten, paarden en koeien kunnen als grondstof voor wol dienen.
Wat is beitsen van wol? Welke beitsmiddelen voor wol zijn er? Het Hunebed Nieuwscafé.
Zet de wol voorafgaand aan het beitsen al in het water voor een paar uur liefst regenwater en dan is de wol zachter. Je lost de mineralen op in water en dan gaat de wol ongeveer een uur erin verhit worden.
Koop Stoffen Wol bij Budgetstoffen.nl.
Ook worden sommige wollen stoffen gebruikt voor het bekleden van de zittingen van banken of andere meubels, of voor het maken van tochtgordijnen, wol heeft namelijk de eigenschap om te isoleren hierdoor houdt u dus die nare tocht buiten de deur!
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: wol. wol de; vm 1 fijn, zacht haar van sommige dieren, o.a. van schapen 2 wollen draden: door de wol geverfd ervaren 3 stof uit wol: vroeg onder de wol gaan naar bed.
Wol.
JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Filter op Afmeting. 200 x 150 1. 220 x 220 4. 230 x 160 65. 230 x 170 16.
Men Merino Wol WE Fashion.
WE X Van Gils. KIDS FEESTELIJKE KLEDING. Kies een categorie. My Loved items. Search Catalog Zoeken Sluiten. Je browser gebruikt momenteel geen javascript. Pas dit aan om gebruik te maken van alle mogelijkheden van de site. Home Men Pulls Cardigans Merino Wol.
Merino wol kleding nodig? Decathlon.nl.
Wat is merino wol? We hebben alle voordelen van merino wol benoemd, maar wat is merino wol nou precies? Merino wol is wol wat afkomstig is van het Merino schaap. Merino wol is één van de hoogste kwaliteit wol die er is.
wol Nederlands woordenboek Woorden.org.
zachte, dunne haren van sommige dieren vb: van het wol van de schaap breien we truien onder de wol kruipen lekker naar bed gaan door de wol geverfd zijn veel ervaring. Wol bestaat uit zachte, dunne haren van de vacht van sommige dieren.
Workshop wol verven Mechelen UiT in Vlaanderen.
Workshop wol verven. Wil je graag zelf wol verven met natuurlijke materialen? In deze verrijkende workshop leer je zelf echte strengen wol verven in een diepe zwarte kleur. Je maakt je eigen zwarte verfbaden, ziet het effect van pigment op de vezels en krijgt de kans om voluit te experimenteren.

Contacteer ons