intratuin

Meer resultaten voor intratuin

Intratuin Wikipedia.
Intratuin Holding b.v. Peter Paul Kleinbussink algemeen directeur. Intratuin is een franchise winkelketen van Intratuin Holding b.v. met 53 tuincentra in Nederland, 3 in België en 10 in Duitsland. 1 Het bedrijf werd in 1983 opgericht en is marktleider in Nederland en de grootste in de Benelux.
Intratuin Almelo Uit in Almelo.
Intratuin Almelo, gelegen aan de Schuilenburgsingel, biedt je alles op het gebied van tuin en thuis. Meer dan 18000 m2 winkelplezier met een grote tuin en kamerplantenafdeling, een prachtige sfeerafdeling met een eigen Intratuin collectie, aangevuld met merken als Riverdale, ByBoo-Eleonora, Lights Living en PTMD.
Intratuin verhuist naar Lisse: Wens voor winkel in Leidse regio blijft Sleutelstad.
Het tuincentrum verhuist volgend jaar naar Lisse. Daar maakt eigenaar Sjaco Griffioen een nieuwe Intratuin van tuincentrum Overvecht. Wel blijft het zijn wens om ooit ook een vestiging te hebben in de Leidse regio. De zoektocht naar een nieuwe plek voor Intratuin aan de Leidseweg in Voorschoten leek op een gebed zonder eind.
Intratuin Amsterdam Rainproof.
Pure markt Intratuin. Video regenwaterhergebruik bij Intratuin. Sluit je ook aan. Regenwater hergebruiken bij de Intratuin. Intratuin Amsterdam vangt al het regenwater van het dak op om alle planten mee te kunnen bewateren en het gebouw en vloeren mee schoon te maken.
Intratuin Voorschoten vindt nieuwe plek in Lisse.
Intratuin Voorschoten verhuist naar Lisse. Ondernemer in beeld Intratuin Voorschoten vindt nieuwe plek in Lisse. di 6 okt 2020, 1735: Zakelijk. Na het debacle met de gemeente Katwijk heeft Voorschotenaar Sjaco Griffioen een nieuwe plek gevonden voor zijn Intratuin-vestiging. Hij neemt Tuincentrum Overvecht in Lisse over en maakt er een nieuwe Intratuin vestiging van.
Verstand van tuin en dier Welkoop.
Alles over dieren om het huis. 365 dagen vogels in je tuin. Materialen en stoffen. Beste winkelketen Tuin Dier. Gratis retour in 153 winkels. Gratis thuisbezorging vanaf 40., Nu al ruim 20.000 producten online. Onze winkels zijn alleen geopend voor diervoeding en benodigdheden, kom alleen voor het hoognodige naar onze winkels en kom alleen. Online bestellen kan ook, echter is het alleen mogelijk je bestelling te laten bezorgen. Door de enorme drukte kan het zijn dat jouw bestelling later wordt bezorgd dan gepland. Bij voorbaat dank voor je begrip en geduld. Hier vind je openingstijden, adres, beschikbare services en meer. Zoek winkels Mijn locatie. Ga voor een fris en groen gazon! Schrijf je in voor de Gazonwekker. Meld je nu aan. Grand National 247 jeans Aspen Bahco Beaphar Beeztees Castle Cobb DCM Dunlop ECOstyle Eukanuba Eurom Felco Felix Fiskars Frontline Gardena Gallagher Gevavi Gloria HG Intex Kenner Kenner Select Kjelvik Mascot Pavo Purina ONE Pokon Primagaz Prins Queens grass Royal Canin Royal Well Soezie Stihl Storvik Subli Tenco Velda Voermeesters Weber Welkoop Wolf-Garten Zibro Naar boven.
Tuincafé Intratuin Geleen Cox Co.
Neem een pauze van het shoppen bij Intratuin bij ons Tuincafé. Bij ons kun je terecht voor een heerlijk ontbijt of lunch. Tijdens de koopavond ben je bij Tuincafé Geleen aan het juiste adres voor een warme maaltijd. Meer informatie over Intratuin Geleen lees je hier.
Intratuin Zakelijk Dagblad.
Er werken in totaal 3300 medewerkers bij Intratuin die helpen bij de verkoop van 80.000 verschillende producten aan 12.500.000 klanten. En men is ook zeer bewust van Intratuin, zo kent 97 procent van de Nederlanders Intratuin en hebben zij een naamsbekendheid van 40 procent.
Intratuin reviews Lees klantreviews over www.intratuin.nl.
Ik voel me opgelicht. Vorige week kocht ik twee stuks kerst buitenverlichting van 20 euro per stuk bij Intratuin in Rosmalen. Bij thuiskomst bleken beide kapot te zijn, waardoor ik terug moest naar Intratuin om de producten terug te brengen.

Contacteer ons