sport

Op zoek naar sport?

Sport ATV.
Korfbalclub AKC is het moe. Telkens het mooi weer wordt, zien ze hun velden ingepalmd worden door andere sporters. Die laten niet enkel afval achter, maar houden ook geen rekening met het kwetsbare kunstgras waar de club en haar supporters 30.000 in hebben gestoken.
RTBF Sport football, cyclisme, tennis, f1, rallye, infos et vidéos.
Plus S'inscrire' Se connecter. Contacter la RTBF. Éducation aux Médias. À la une. Tous les sports. Recherche sur le site Rechercher. À la Une. 100% Sport: La remontada de Goffin, le Clasico sur les réseaux. À la Une. il y a 59 minutes 100% Sport: La remontada de Goffin, le Clasico sur les réseaux. La victoire convaincante de David Goffin à Montpellier lui permet de retrouver la 14e place du nouveau classement ATP publié ce lundi.
Sport De Zondag.
Vandaag staan ze in de Luminus Arena tegenover elkaar in de topwedstrijd van de 26ste speeldag. Een vooruitblik van Nordin Jbari, co-commentator van Eleven Sports. Kompany beschikt nu echt wel over de wapens voor de top 4. Alle sterren staan gunstig: Wout is klaar voor goud.
Startpagina Sport in Genk.
Waarmee kunnen we je helpen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Startpagina Sport in Genk. Zwemlessen voor kinderen. Zwemlessen voor volwassenen. Inschrijven voor ons sportaanbod. Nieuws en evenementen. We zijn op zoek naar mensen met interesse in sport en sportbeleid.
Sport De Morgen.
Mathieu van der Poel triomfeert in de Strade Bianche Mathieu van der Poel triomfeert in de Strade Bianche. De metamorfose van Tiesj Benoot: Straks alles op klimmen en tijdrijden De metamorfose van Tiesj Benoot: Straks alles op klimmen en tijdrijden.
SKA Vereniging voor Sport en Keuringsartsen sportartsen.be.
Preventief sportmedisch onderzoek. Als u sport of van plan bent te sporten, dan kunt u op www.sportkeuring.be nagaan of het nuttig of nodig is op sportmedisch onderzoek te gaan en hoe u dat kunt regelen. nieuwe onlinetool voor sport na corona.
Koninklijk Berchem Sport Officiële website.
Bekijk deze galerij. Berchem Sport KFC Duffel: 4-3. Bekijk deze galerij. K Berchem Sport KVK Tienen: 0-3. Bekijk deze galerij. 1e match: K Berchem Sport Hades Hasselt op City Pirates: 1-1. Bekijk deze galerij. KFC Heur Tongeren K Berchem Sport: 0-4.
Sport Zwevegem.
G-sport in Zwevegem. Met dit platform willen we sport toegankelijk maken voor iedereen die omwille van een beperking, stoornis, handicap, een psychisch of gedragsprobleem niet kan aansluiten bij het reguliere sportaanbod. samen van het leven en van sport genieten, dat is Sportelen.
Sport Schaarbeek.
In Schaarbeek zijn we ervan overtuigd dat als sporten gezond is, we zoveel mogelijk mensen de kans moeten bieden om te sporten. Daarom kan de gemeente, naast de voor jongeren georganiseerde sportactiviteiten, ook rekenen op tal van verenigingen en infrastructuur van topkwaliteit. En om de Schaarbekenaren hiervoor aan te moedigen, zijn er de sportcheques! Lijst van de plaatsen voor ontspanning en plezier: zwembad, sportcomplexen en clubs, stadionterreinen, omnisportzalen, speelterreinen. Lijst van sportclubs en verenigingen die activiteiten organiseren in Schaarbeek. U bent Schaarbekenaar en uw kinderen beoefenen een sport?

Contacteer ons