turnpakjes

Zoeken naar turnpakjes

Turnpakjes Archieven DL Sport.
Hemd met naam met glittersteentjes. T-shirt met naam met glittersteentjes. Turnpakjes lange mouwen. Producten met eigen naam. KVK nummer: 60165715. BTW nummer: NL853791600B01. Reknr: NL50 RABO 0157 2742 76. Copyright 2017 DL-Turnpakjes. Alle rechten voorbehouden. BTW nummer: NL853791600B01 KVK 60165715.
Turnpakjes Archieven SvG-gymnastics.
Ga door naar navigatie Ga direct naar de inhoud. Zoeken naar: Zoeken. 0.00 0 artikelen. Home / Alles / Turnpakjes. Sorteer op populariteit. Op gemiddelde waardering sorteren. Sorteren op nieuwste. Sorteer op prijs: laag naar hoog. Sorteer op prijs: hoog naar laag. Toont alle 19 resultaten. Turnpakje Big Time. 65.00 incl btw Opties selecteren. Turnpakje Cascade blauw. SALE 55.00 49.99 incl btw Opties selecteren.
Kringelsport turnkleding en kunstschaatskleding.
Meer dan 2500 turnpakjes op voorraad in de winkel. Wij verzenden iedere maandag, woensdag en vrijdag alle bestellingen tot 16.00! Wilt u ophalen of een afspraak maken in de winkel? Tassen voor turnen. Schaatspantys en hoezen. Tape, gel en Bandages.
Turnkleding Achilles W.I.L.
Er worden ook vaak turnpakjes gedeeld via de Facebook pagina van Achilles. Bent u op zoek naar een tweedehands pakje, houdt dan goed de Facebookpagina in de gaten. Wilt u een pakje verkopen? Plaats dan een foto van het pakje met daarbij in ieder geval de maat van het pakje op de Facebookpagina van Achilles.
Turnpakjes De website van okvharmelen!
Recreanten en Fun jump. Ook de recreanten en Fun jump hebben een eigen turnpakje, dat bijvoorbeeld op de Clubkampioenschappen of andere recreatiewedstrijden gedragen kan worden. Uiteraard mag je er ook in trainen. Turnpakje VR34045R is het recreanten turnpakje van OKV Harmelen.
Turnkleding, turnbenodigdheden en accessoires voor het uitoefenen van deze heerlijke gymsport.
Bij veel turnpakjes zijn bijpassende minishort te verkrijgen. Minishorts zijn er in verschillende stoffen en kleuren. Overige turn benodigdheden. Verder nog veel andere artikelen die je nodig kan hebben om deze fantastische sport te kunnen beoefenen, zoals tape, magnesium, haarwokkels en kledinglijm.
Clubkleding: Velocitas Gouda.
Ouder Kind Gym. Te koop aangeboden / gezocht. Uit de oude doos. Alle info op een rij. Bestuur en commissies. Velocitas heeft zowel voor de recreatie als wedstrijdgroepen verenigingskleding. Het bestuur van Velocitas streeft ernaar om alle leden vanaf 6 jaar verenigingskleding te laten dragen, zodat wij naar buiten toe ons echt als een vereniging kunnen presenteren. En natuurlijk is het een mooi gezicht als alle kinderen op de clubdag clubkampioenschappen etc. dezelfde kleding dragen! Voor de verschillende disciplines hebben wij T-shirts, turnpakjes en turnbroekjes de broekjes zijn overigens bij de recreatie niet verplicht. Doelgroep Foto Omschrijving Maten en Prijzen. Gymnastiek/ Turnen meisjes. vanaf maat 116. Vanaf 40 afhankelijk van de maat. Gymnastiek / Turnen meisjes. Vanaf maat 116. Vanaf 11 afhankelijk van de maat. Selectie Turnen Dames. Bijpassende haarwokkel bij turnpakje. 2 per stuk. Vanaf maat 116. Afhankelijk van de maat vanaf 43 turnpakje of 13 broekje. 4 per stuk. 15 per stuk. Onze turnpakjes worden door een naaister gemaakt.
INTERSPORT webshop Voetbal Hardlopen Fitness Outdoor Wintersport Tennis Hockey.
Alleen bij INTERSPORT verkrijgbaar: de ENERGETICS trainingscollectie. Deze kwalitatieve ENERGETICS artikelen helpen je om jouw fitness work-out gemakkelijker te maken. Hardlopen met Energetics. Alleen bij INTERSPORT verkrijgbaar: de ENERGETICS hardloopcollectie. Combineer ze bijvoorbeeld met de nieuwste BROOKS hardloopschoenen en jij bent helemaal klaar voor jouw volgende run. De Nike Air Zoom SuperRep 2 is ontworpen voor circuittraining, HIIT, sprints en andere snelle oefeningen. De mogelijkheden van de nederlandse natuur. Alles wat jij nodig hebt voor een wandeling in de natuur bij lenteachtige omstandigheden. You never train alone. Jouw sportteam is de belangrijkste bron van steun, motivatie en enthousiasme. Waar jij ook traint, zij zijn er voor jou, offline en online, zodat jij door blijft gaan. Bij INTERSPORT zijn wij er altijd voor jou met de beste producten, service en advies.
Home BZ Turnpakjes.
Mijn naam is Fleur en ik ben de eigenaar van BZ Turnpakjes. Het maken van turnkleding is voor ons een hobby. Momenteel hebben wij een kleine voorraad van de turnkleding, deze zijn te vinden op de website. Maar wij maken ook turnkleding op verzoek. Zo kan je zelf iets ontwerpen of een stof aanpassen van een huidig ontwerp. Handgemaakte dames turnpakjes, turnbroekjes en turnaccessoires.

Contacteer ons