.

.

New
Nieuwe 3d-printer Filament ABS/PLA 1.75mm/3.0mm voor 3d-printer 1 kg/2.2lbs Materiaal: PLA Size: 1.75mm Kleur: Cyaan

Nieuwe 3d-printer Filament ABS/PLA 1.75mm/3.0mm voor 3d-printer 1 kg/2.2lbs Materiaal: PLA Size: 1.75mm Kleur: Cyaan

€ 16.39

Productcijfer
Op Voorraad

nieuwe 3d-printer Filament ABS/PLA 1.75mm/3.0mm voor 3d-printer 1 kg/2.2lbs materiaal : PLA Size : 1.75mm Kleur : Cyaan dit de beste filament op de markt. de 1.75mm filament houdt een diameter tolerantie van 0.02mm/0.0008 " die verbetert betrouwbaarheid en kwaliteit van output en komt vacuüm verzegelde met de droogmiddel op een 1 kg (2.2lb) reel. We getest vele filamenten aan beide 100-micron en 200-micron layer resoluties op FDM printers en gevonden deze is de beste.
Toleranties Diameter : Goedkope filament meestal geëxtrudeerd op lichtere toleranties en met materialen van twijfelachtige oorsprong. voor 1.75mm en 3mm filament, de buitendiameter moet niet overschrijden +/-0.1mm, bijvoorbeeld, +/-0.05mm is OK. iets over deze toleranties kon jam de extruder van de nozzle 's binnenkamer, die is gefreesd volgens strenge toleranties.
Daarnaast het gebruik van uit tolerantie filament zal veroorzaken over of onder extrusie, die de belangrijke oorzaak van blobbing en vides in de afgewerkte print. dit omdat de snijden software gebruikt bereiden de stijl voor printing berekent precies hoe snelle extruderen gebaseerd op een constante filament size. onze filament kwaliteit is zeer goed met toleranties : +/-0.02mm.
Luchtbellen : vocht beladen ABS zal neiging bubble en spurt de tip van de nozzle wanneer afdrukken; verminderen de visuele kwaliteit van de deel, deel nauwkeurigheid, sterkte en invoering het risico van strippen of verstopping in de nozzle. onze ABS filamenten hebben NIET luchtbellen.
PLA is een gemeenschappelijke type afbreekbare filament vaak afgeleid van hernieuwbare middelen, zoals maïszetmeel, tapioca wortels, chips of zetmeel, of suikerriet. PLA is beschikbaar in harde of zachte grade en kan worden geëxtrudeerd op een lage nozzle temperatuur. PLA maakt hogere print snelheid, meer nauwkeurige plaatsing van materiaal met goede koeling (het niet krimpen zoveel) en ook dunner bouwen hoogtes vanwege minder weerstand uit de plastic komende out de nozzle, waar abs zelfs bij hoge temps (252 C) is nog sticky en heeft hoge viscositeit. PLA heeft een duidelijk feature dat het doorschijnend.
1. Compatibel met alle FDM 3 D-PRINTER zoals Makerbot, Mendel, Prusa, Huxley, BFB serie, Rep Rap, Rapman, Solidoodle etc.
2. Available in zowel 1.75mm en 3.00mm diameter. Filament Toleranties Diameter : +/-0.02mm.
3. Luchtbellen : Nul!
4. Alle de filamenten moet in droge en geventileerde omgeving houden.

Gegevensblad

Merknaam:
RII
Modelnummer:
SZ-BSBL-I078961A1
Type:
Other
Fresh

Gerelateerde producten